آنالیز

آنالیز کابینت آشپزخانه پس از اندازه گیری و انتخاب طرح انجام می‌شود. کابینت‌ها از جزئیات مختلفی تشکیل می‌شوند ابعاد و اندازه‌های مختلفی دارند. اندازه‌های کابینت زمینی، کابینت‌ها ایستاده، کابینت زیر سینک، کابینت جزیره و … با هم متفاوت است.
برای آنالیز کابینت‌ها لازم است طول و عرض و ارتفاع آن‌ها را بدانیم. همچنین باید از فضای قرار گیری آن مطمئن شویم ، برای مثال باید دانست کابینت ایستاده است یا هوایی و …

  1. کابینت زمینی: یونیت‌هایی که روی زمین قرار می‌گیرند و با پایه از زمین فاصله می‌گیرند. برای استحکام بیشتر به دیوار پیچ می‌شوند.
    کابینت زمینی انواع مختلف تک در دو در جزیره یا کشو را شامل می‌شود.
  2. کابینت دیواری: همان کابینت هوایی است که به دیوار به وسیله پیچ‌های محکم متصل می‌شود. این کابینت با فاصله از کابینت زمینی دقیقا روی آن‌ها قرار می‌گیرد. ارتفاع آن متفاوت است و معمولا بستگی به ارتفاع سقف از کف دارد.
    کابینت‌های هوایی شامل آب چکان، تک در، دو در، کابینت هود، و …. می‌شود
  3. کابینت ایستاده: این نوع ارتفاع بلندی تری نسبت به کابینت‌های زمینی دارد به کابینت کمدی نیز مشهور است. معمولا برای جاسازی ظروف کوچک استفاده می‌شود.

برای آنالیز کابینت لازم است ارتفاع عمق و عرض آن را به دست آورید.

  1. ارتفاع کابینت: ارتفاع کابینت زمینی معمولا 72 سانت بدون پایه است. با پایه و صفحه کابینت ارتفاع آن حدود 90 سانت است. اما می‌توان آن را افزایش داد.
  2. عمق کابینت: معمولا عمق کابینت‌های زمینی 55 سانت است. اما می‌توان آن را کاهش یا افزایش داد.
  3. عرض کابینت زمینی: عرض معمولا طبق سلیقه مشتری یا نیاز آن متغیر است. معمولا کابینت‌های تک در 60 سانت عرض دارند و کابینت‌های دو در 120 سانت عرض دارند.پ
آنالیز کابینت 2
آنالیز کابینت آشپزخانه

آنالیز دقیق کابینت برای ارزیابی قیمت و هزینه‌های نهایی مورد نیاز است.  آموزش ارائه شده برای آشنایی مشتری با نحوه آنالیز کافی است اما در نهایت نیاز است یک کابینت ساز ماهر با استفاده از نرم افزارهای تخصصی این حوزه انالیز کابینت را انجام دهد. در صورت نیاز برای درخواست از کارشناسان دکوراسیون ماندگار، کافی است با شماره تلفن‌های درج شده در سایت تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *